Valge Laeva kaksikvõit läks Pärnumaale

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Foto: Urmas Lauri
Foto: Urmas Lauri

Kaitseliidu Lääne maleva igakevadise patrullvõistluse Valge Laev raskeima raja esikohta jäid jagama Pärnu võistkonnad Aruvälja ja Vändra. Kolmandaks tuli Lääne maleva Lihula üksikkompanii.

Võitjail kulus linnulennult 24 km pikkuse raja läbimiseks ja ülesannete täitmiseks kaheksa ja pool tundi. Lihula võistkonnal läks kaks tundi kauem.

Kergemal rajal võistelnud Noorte Kotkaste seast olid parimad Tallinna maleva noored kotkad, neil kulus 12 km pikkuse raja läbimiseks 4 tundi 47 minutit.

Teiseks jäid Lääne maleva Mustad Kotkad, kes olid rajal nobedad, aga kaotasid ülesannete täitmises.

3.–4. kohta jagasid saarlaste Leisi ja Valga noorkotkad.

Naiskodukaitsjate kergema raja võistkondadest võitis Lääne maleva võistkond Minu Omad ajaga 4.41. Ka teine koht läks Lääne malevasse võistkonnale Nõelavärav. Kolmas koht läks Tallinna.

Laupäeva hommikul Liivilt alanud võistlus kulges Kokre, Ohtla, Liivi, Üdruma, Laiküla ja Rannajõe kaudu Martnasse. Võistkondi oli ligi 50, neist rohkem kui pooled noortevõistkonnad.

Võistluse protokolle näeb siin.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments