Homme on pärandiaasta e–mälumäng

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Kultuuripärandi aasta kutsub koostöös Eesti Vabariigi 95. sünnipäeva–aasta toimkonnaga homme, 27. märtsil kõiki üksteisega mõõtu võtma harivas e–mälumängus.

Mälumäng on retk ajamasinaga, panemaks proovile oma teadmisi Eesti ajalooga seotud kultuurimälestiste ja nende lugude tundmises. Mälumänguga tähistatakse Eesti Vabariigi 95. sünnipäeva.

Interaktiivne valikvastustega mälumäng peetakse homme, 27. märtsil 24 tunni jooksul aadressil malumang.postimees.ee, kus 30 küsimusele vastamiseks on osavõtjatel aega pool tundi.

Küsimused ja vastusevariandid on niisugused, et teadmisi ja loogikat appi võttes on võimalik õige vastus välja nuputada.

Igal küsimusel on neli valikvastust, millest on õige vaid üks.  On ka pildiülesandeid, kasutada saab geograafilisi teadmisi, abi võib olla nii koolis õpitust kui ka vanaemalt kuuldud lugudest.

Lisateave: http://www.parandiaasta.ee/sundmuste-kalender/parandiaasta-malumangg

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments