Pärandiaasta e–mälumängus oli keskpäevaks osalenud 3000 inimest

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Südaööl alanud priiuse põlistamise päevale pühendatud pärandiaasta e–mälumängu oli täna keskpäevaks edukalt läbi mänginud juba 3000 inimest.

„Eriti tihe võistlus toimub koolide vahel,” rõõmustas kultuuripärandi aasta eestvedaja Riin Alatalu. „Osalejaid on kõikjalt üle Eesti ning nii gümnaasiumide kui põhikoolide seast. Samuti on võistlustulle astunud juba mitme ettevõtte võistkonnad.”

E-mälumängus saab osaleda aadressil http://www.malumang.postimees.ee südaööni, samal aadressil asub ka pidevalt muutuv tulemuste edetabel. Kolmekümnele küsimusele vastamiseks on osavõtjail aega pool tundi. Küsimused ja vastusevariandid on üles ehitatud nii, et seniseid teadmisi ja loogikat appi võttes on võimalik õige vastus välja nuputada.

Mälumängu oodatakse mängima nii täiskasvanuid kui ka gümnasiste ja põhikooliõpilasi. Kõik koolid, klassid, ettevõtted, seltsid ja sõpruskonnad on oodatud moodustama võistkondi, et ühiselt tähistada nii kultuuripärandi aastat kui ka valmistuda Eesti 100. sünnipäevaks. Osaleda saab nii Eestist kui ka väljaspoolt Eestit.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments