Politseisündmused terves Eestis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ööpäeva jooksul registreeriti prefektuurides 53 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 34 varavastast kuritegu, neist 21 vargust (4 eluruumidest, 3 sõidukitest), 2 sõidukivargust või omavolilist kasutamist.

Tabati 5 alkoholijoobes sõidukijuhti, tuvastati 1 narkootikumide vahendamise, 8 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu.

Registreeriti 331 väärtegu.

Piirilt saadeti tagasi 6 välismaalast, tuvastati 1 ebaseaduslikult riigis viibinud välismaalane, 1 piirirežiimi rikkumine.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargused
12. märtsil kella 20 paiku rünnati Paides 18-aastast neiut ja üritati varastada isiklikke esemeid.

13. märtsil kella 4 paiku lõhuti Paides Pärnu tänaval kaupluse aken ja varastati erinevaid esemeid. Kahju on selgitamisel. Politsei on kahtlustatavatena kinni pidanud 17-aastase noormehe ja kaks 21-aastast noormeest.

Raplamaa

Vargus
Ööl vastu 13. märtsi varastati Kaiu vallas Toomja külas hoonest keevitusaparaat. Kahju on 894 eurot.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Röövimine
13. märtsil kella 22.50 ajal teatati politseile, et Tammsaare teel rööviti 50-aastaselt mehelt rahakott, milles oli sularaha ja dokumendid.

Kehalised väärkohtlemised
13. märtsil kella 20.25 ajal teatati politseile, et Mahtra tänava korteris tungiti kallale 53-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 22-aastane mees.

13. märtsil teatati politseile, et kella 19.40 paiku tungiti Lootsi tänaval kallale 49-aastasele naisele.

Vargused
13. märtsil varastati Väike-Patarei tänava korterist sülearvuti, fotoaparaat, väärisesemeid ja spordikott. Kahju kokku umbes 897 eurot.

13. märtsil avastati, et Võrse tänava korterist on varastatud väärisesemeid. Kahjusumma umbes 430 eurot.


LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus
11. märtsil ajavahemikul kella 13.30-–13.50 varastati Tartus Vanemuise tänaval asutuse keldrikorruse riietusruumist spordijalanõud Nike. Kahju on 89 eurot.

Viljandimaa

Vargused
12. märtsil teatati sissemurdmisest pooleliolevasse elamusse Kolga-Jaani vallas Vaibla külas. Varastati mootorsaag Husqvarna, lasernivelliit Bosch, kaks pakendis katuseakent, ketaslõikur Makita. Kahju on 1360 eurot.

Ööl vastu 12. märtsi murti Kolga-Jaani vallas Vaibla külas sisse kuuri ja varastati mootorsaag Husqvarna, kaks võsalõikurit Stihl ja kaks võsalõikuri ketast. Kahju on 2134 eurot.


IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus
Ajavahemikul 12.–13. märts varastati Tapa linnas Kalevi tänaval eramaja juures asuva garaažist muruniiduk ning jalgratas. Kahju on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Vargused
13. märtsi öösel varastati Kohtla-Järvel Sinivoore tänaval maja trepikojast kaks elektrikonvektorit. Kahju on 120 eurot.

13. märtsil varastati Kohtla-Järvel Salu tänaval maja korterist televiisor, 50 eurot, dokumendid, villane voodikate, laulamp ning alkohoolseid jooke. Kahju on 700 eurot.

13. märtsil varastati Illuka vallas metsas seisvast mikrobussist Volkswagen Transporter kaks mootorsaagi, kaks põõsalõikurit ja kaks põõsalõikurite rihma. Kahju on 2600 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments