Delfi: Sukles usub enda ametis jätkamisse

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Urmas Sukles ütles Delfile, et on oma väljavaadete osas jätkata Haapsalu linnapeana suhteliselt enesekindel.

“Enne valimisi ei saa milleski kindel olla, ma arvan, et olen linna neli aastat hästi juhtinud ja see on suur edu,” vastas Sukles küsimusele, kas tema vastu ei aeta kokku tugevat vastasjõudu. Ta lisas, et ei usu, et Koit Uus võiks olla tema kukutaja. Delfi viitab jaanuaris Lääne Elus linnapead kritiseerinud suurärimehe väljaütlemistele.

Haapsalu volikogu liige Andres Ammas ütles Delfile, et praegune linnavalitsus Urmas Suklese isikus on olnud tegudes ja väljaütlemistes väga linnakeskne.

Ammas peab pigem õigeks laiema haardega Koit Uusi lähenemist. „Haapsalu ja Läänemaa on nii pisikesed, et kui siin asju veel lahutada, siis ei jõua me kuskile. Mul on südamest kahju, et Põhja-Läänemaa suur ühinemine on ära jäänud. Tuleb mõelda natuke suuremalt kui kohalike valimiste kontekstis,“ leidis ta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
21 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Anonüümne
11 aastat tagasi

Danilov on oma nina liiga siniseks joonud, et linnapea laua taga töötada.

Arnold
11 aastat tagasi

Aga, linnapea peabki olema linnakeskne. Lihtne ja loogiline.

Tont.
11 aastat tagasi

Mulle hr. Sukles meeldib, sest tema ajal on spordi ja kultuuriüritusi olnud tunduvalt rohkem,kui eelmise linnapea ajal…Ka pole ta õnneks mingi ülbik,vaid suhtleb linnarahvaga ka peale valimisi.

Homer
11 aastat tagasi

Suku aeg on läbi. Vaja oleks värsket verd ja ideid. Haapsalust kahjuks sellist apoliitilist tegelast ei leia. Kõik on kellegi lükata-tõmmata
Äkki korraldaks konkursi? Ise arvan, et Hannes Danilov oleks huvitav kandidaat.

Nauman
10 aastat tagasi
Reply to  Homer

Syukur ada lapuran bgneii .. saya sangat bangga bila ada insan yang prihatin dan membuat lapuran bgneii. Saya pun tak sangka yang banjir akan seteruk bgneii, nasib baik rumah saya di taman baiduri di tanah yang agak tinggi . Kesian dengan mereka yang terlibat, Contributed by sending mee soup on sunday dan cupcakes last night. Maafkan kerana tak banyak yang boleh dibantu .

Võru
11 aastat tagasi

Tooge parem Lõuna-Eestist keegi kohale. Ja miks ta peaks üldse mees olema?

Bart
11 aastat tagasi

1.Ammas lõpetagu joomise siis oskaks kaine peaga midagigi hinnata/arvustada ´´rumal´´tubli(omal kohal) mees kes jookseb iga uue idee järgi.Vabandust.
2.Peeter on liiga pehme,suhtleb kenalt,meeldiv inimene,lubab palju aga selline vist ei ole hea juhtima linna.Palun vabandust kui eksin,veelkord vabandust.
3.Koit Uus on külm,kalk,kalkuleeriv ärimees,kes vaevalt INIMESTELE mõtleb.
4.Moor…ka meeldiv inimene aga võib vabalt kellegi etturiks saada.

kui nii oleks
11 aastat tagasi

Siis oleks see juba ammu välja tulnud….

Karla
11 aastat tagasi

Mulle, kui Haapsalus sündinud ja peaaegu pool sajandit siin elanud kodanikule on Sukles praegu sümpaatne mees. Ta on muutunud ja linnale palju head teinud. Kunagi 90-ndate alguses oli ta suht ülbe. Näiteks kuskile ametiasutusse sisenedes ta mitte kunagi ei teretanud klienditeenindajaid, kes teda vastu võtsid.. Võimalik, et pidas neid alamklassiks.
Muidugi teine teema on tema isiklik äri ja selle seotus linna rahadega. Kui otsitaks välja tõendeid, et ta linnarahasid oma äridesse suunab, mis tegelikult on toimunud, siis saab tema aeg koheselt läbi.

Emmy
10 aastat tagasi
Reply to  Karla

You’re the one with the brains here. I’m wanitchg for your posts.

muidugi
11 aastat tagasi

Haha

Kaarel
11 aastat tagasi

Gert on hea kandidaat linnapea kohale.