Wiedemanni gümnaasiumi võrkpallurid tulid Sadolin Cupil kolmandaks

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Wiedemanni gümnaasiumi võistkond. Foto: Stuudiopunkt
Wiedemanni gümnaasiumi võistkond. Foto: Stuudiopunkt

Haapsalu Wiedemanni gümnaasiumi võistkond saavutas kolmanda koha nädalavahetusel Viljandis toimunud rahvusvahelisel koolinoorte võrkpalliturniiril Sadolin Cup, kus osales kokku ligi 250 gümnaasiumiastme õpilast üle Eesti ja ka lõunanaabrid lätlased.

Noarootsi gümnaasium saavutas neljanda koha.

12. korda toimunud turniiri teeb eriliseks mäng segavõistkondadena. Võimalus oli mängida kahes liigas, moodustades kooli võistkonna 4 neiust ja 2 noormehest või vastupidi. Kaasa võisid mängida vaid nn puhtad amatöörid, kes ei oma võrkpallis mängija litsentsi. Mängureeglites oli antud eelis neidudele, sest nende ründelööke ei tohtinud poisid blokeerida. Samuti ei olnud lubatud hüppelt palling.

Wiedemanni gümnaasium mängis koosseisus Triin Suurküla, Johanna Nõupuu, Astrid Ollema, Maili Jaaska, Roger Tibar ja Kent Mäesalu. Võistkonna parimaks mängijaks tunnistati Roger Tibar, üllatajaks Maili Jaaska ja hasartseimaks mängijaks Kent Mäesalu. Võistkonna treener on Annika Rouhiainen, sel võistlusel täitis treeneri kohuseid Triin Suurküla.

Ülle Lass

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments