Priit Mäeorg sõidab teist talve treenima Brasiiliasse

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Priit Mäeorg PokerStars rannajalgpalli meistriliiga & suveliiga etapil möödunud aasta juulis Pärnu rannas. Foto: www.rannajalgpall.ee

Kõmsilt pärit ja jalgpallitreeninguid Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubis alustanud rannajalgpallur Priit Mäeorg lendab teist talve järjest treenima Brasiiliasse.

Mäeorg lendab Brasiiliasse Rio de Janeirosse 12. veebruaril ja treenib seal kaks kuud, tagasi Eestisse tuleb ta 14. aprillil.

Mäeorg loodab, et Brasiilias hakkab kõik väga hästi minema. Hästi minemise all mõtleb ta korralikke, kvaliteetseid treeninguid, häid mänge ja vigastustevaba perioodi.

“Kui eelmisel aastal oli minek ammuste unistuste täitumine, siis sel aastal lähen puhtalt treeningute eesmärgil,” ütles Mäeorg. “Mul on siht silme ees ja ettekujutus olemas, mis mind seal ees ootab.”

Mäeorg tahab teha hüppe isiklikus arengus ja teha trenni ja trenni, et olla algavaks hooajaks väga heas vormis. Eesolev hooaeg on tema sõnul tõesti huvitav – koondist ootab ees EuroCup erinevates Euroopa riikides, tulemas on ka Euroopa riikide meistrite sari riikide meistritele.

“Selles mõttes on eriline motivatsioon hästi mängida ka kodustel meistrivõistlustel,” lausus Nõmme BSCs neljal korral Eesti meistriks tulnud sportlane.

Priidu ema, Kõmsi rahvamaja juhataja Lea Mäeorg poja pärast ei muretse, ta on tema kõrgete sihtide üle uhke ja õnnelik.

“Ta on ju veel noor ja kõrged sihid silme ees, takistada siis küll ei tohi,” ütles Mäeorg. “Ta teab, mida tahab ja see on väga tähtis.”

Täpset klubi, kus Priit sellel talvel mängima hakkab, ta veel ei tea. See selgub kohapeal, kui ta saab kokku oma eelmise aasta kaaslastega. Igatahes ootab Priit juba suure huviga, mida seal korda suudab saata.

25aastane Priit Mäeorg alustas jalgpalli mängimist Kõmsi algkoolis, sihipärased treeningud jätkusid Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubis. Pärast põhikooli mängis ta mitu aastat Tallinna FC Flora tütarklubides. Eesti meistrisarjas tegi ta debüüdi 2008. aastal Nõmme Kaljus. Samal aastal tutvus ta rannajalgpalliga, tänaseks on ta jõudnud Eesti rahvuskoondisse ja tulnud neli aastat järjest Eesti meistriks. Tema koduklubiks on Nõmme BSC.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments