Rakvere teatri buss sõitis teel Haapsallu kraavi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Rakverelased pidid Haapsallu edasisõiduks ootama asendusbussi. Foto: Facebook
Rakverelased pidid Haapsallu edasisõiduks ootama asendusbussi. Foto: Facebook

Eile Haapsalu kultuurikeskuses kell 19 algama pidanud etenduse “Meie, mehed” eesriie avanes 19.40, kuna Rakvere teatri buss sõitis teel kraavi.

“Rakvere Teater hoiatab – teed on väga libedad :)” kirjutas teatri projektijuht Heigo Teder Facebookis. Läksime Haapsalusse etendust andma… lõpetasime kraavis. Teadmiseks kodustele, kõik on elus ja terved.”

Rakverelased sõitsid edasi Haapsallu asendusbussiga, kirjutab Virumaa Teataja.

“Kell kolm hakkasime teie juurde tulema,” ütles etenduse lavastaja ja näitleja Toomas Suuman laval eesriide ette astudes, teenides publikult sooja aplausi. “Jõudsime Tallinna ringteele… ja sinna me jäime.”

Suuman tänas südamest saalitäit läänlasi, kes ei pidanud paljuks rakverelased ära oodata.

“”Meie, mehed” trupi poolt soojad tänusõnad kõigile, kes meie epopöad murelikult jälgisid! Lõpp hea, kõik hea. Samuti kummardus Haapsalu rahvale, kes kannatlikult ootas, seni kuni läbi lume ja läga tund aega hiljem kohale jõudsime! Etendus oli suurepärane. Tervitades “väljasõiduteater” Rakvere! Ja veelkord meeldetuletus kõigile – olge liikluses ettevaatlikud, teed on väga-väga libedad!” kirjutas Rakvere teater pärast etendust Facebookis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
viira
11 aastat tagasi

Tallinna ringtee on eriti talvel üpris kahtlane tee.Tuiskab jubedalt. Parem on lenska-vana narva mnt-järvevana-pärnu mnt. Edasi käib iga tunni tagant buss ja muud tehnikat nii et ei mingit muret.
Kultuurimajaga on asi lihtne,asjapulgad on noored ja nende elu on feisiga telefonis ja mingi infiga teade uksel on möödunud sajand. Lihtinimene on ikka hakkama saand. Jõudu talle!

Teatrikülastaja
11 aastat tagasi

Kultuurimaja oleks võinud kella 19 ajal veidigi infot jagada teatrikülastajatele, et etendus viibib, lihtsalt seisid ja ootasid, ei tea millal see etendus siis peale hakkab?????

Tasmine
9 aastat tagasi

Ya learn soethming new everyday. It’s true I guess!