Veel saab esitada kandidaate aasta parima keeleteo auhinnale

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

22. jaanuarini saab esitada kandidaate 2012. aasta parima eesti keelt väärtustava teo auhinnale.

Esitatud kandidaatide hulgast valib Emakeele Seltsi juhatus rahvahääletuseks ning praegusele ja endistele haridus/teadusministritele valiku tegemiseks kõige paremini sobivad, konkursi statuudile vastavad teod. Haridus- ja teadusministeerium kuulutab need välja oma kodulehel ja ajalehes Postimees, samuti võimalikke teisi infokanaleid kasutades.

Juhised keeleteoauhinna kandidaatide esitamiseks on haridus- ja teadusministeeriumi (www.hm.ee/keeletegu2012) ning Emakeele Seltsi (www.emakeeleselts.ee) kodulehtedel.

Möödunud aastal valisid ministrid 2011. aasta parimaks eesti keele alaseks teoks Tanel Alumäe ja Kaarel Kaljuranna „Kõnetuvastusrakendusi nutitelefonidele“; rahvaauhinna sai Mariko Fasteri, Triin Rõõmusoksa ja Egle Vodi projekt „Võro keelepesä käivitamine ja arendamine“. Auhinnad anti üle möödunud aasta emakeelepäeval, 14. märtsil Haapsalus Wiedemanni gümnaasiumis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments