Politseisündmused terves Eestis

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti prefektuurides 67 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 röövimine, 34 varavastast kuritegu, neist 31 vargust (4 eluruumidest, 8 sõidukitest).

Registreeriti 5 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 9 inimest.

Tabati 17 alkoholijoobes ja 1 narkojoobes sõidukijuht, tuvastati 4 narkootikumide omamise või tarbimise juhtu.

Registreeriti 302 väärtegu.

Piirilt saadeti tagasi 6 välismaalast, tuvastati 2 riigipiiri ebaseadusliku ületamise juhtu (peeti kinni 4 isikut).

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine
11. jaanuaril kella 5.35 paiku teatati politseile, et Peterburi tee toitlustusasutuses tungiti kallale 35-aastasele mehele. Ründamises kahtlustatakse kahte 25-aastast meest.

Kehalised väärkohtlemised
Politseile teatati, et 9. jaanuaril tungiti Raadiku tänava maja trepikojas tüli käigus kallale 68-aastasele naisele.

10. jaanuaril kella 22.30 ajal teatati politseile, et Linnamäe tee korteris tungiti kallale 39-aastasele naisele.

11. jaanuaril kella 3.10 ajal teatati politseile, et Ehitajate tee korteris tungiti kallale 84-aastasele naisele. Kahtlustatavana toimetati politseijaoskonda 47-aastane mees.

Vargus
10. jaanuaril varastati Linnamäe tee korterist kaks sülearvutit, mängukonsool koos lisavarustusega ja spordikott. Kahju kokku 1095 eurot.

Harjumaa

Vargused
9. jaanuaril avastati, et Viimsi alevikus on garaažist varastatud sõiduauto järelhaagis, elektrikilp ja vanarauda. Kahju kokku 400 eurot.

10. jaanuaril teatati politseile, et Jõelähtme valla eramust on varastatud käsitööriistad ja tööriided. Kahju kokku 175 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Röövimine
10. jaanuari õhtul tungis seni kindlakstegemata mees läbi lõhutud aknaklaasi Toilas Sireli tänaval majja ja noa ähvardusel röövis majaomanikult sülearvuti. Kahju on 150 eurot.

Vargused
9. jaanuaril varastati Kiviõlis Niine tänaval ekskavaatorist 125 liitrit diislikütust. Kahju on 150 eurot.

Ajavahemikul 8.–10. jaanuar varastati Kohtla-Järvel Estonia puiesteel garaažiboksist vaskkaablit, šašlõkivardaid ja rahakott. Kahju on 75 eurot.

10. jaanuaril varastati Narvas Linda tänaval maja juurest jalgratas väärtusega 80 eurot.

10. jaanuari päeval murti Narvas Tallinna maanteel bussi Iveco, kust varastati kott, 415 sõidutalongi ja 50 eurot. Kahju on 92 eurot.

Kelmus
10. jaanuaril teatas Sillamäel Gagarini tänaval tundmatu noormees naispensionärile, et on pensioniametist ja tuli 100 eurot pensionilisa tooma. Seejärel andis noormees naisele võltsitud 200eurose raha ja soovis tagasi saada 100 eurot. Naine andis 80 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Omavoliline sissetung
Ajavahemikul 9.–10. jaanuar tungiti Türil Vainu tänaval reisibussi ja varastati rahakassa peenrahaga. Kahju on 50 eurot.

Pärnumaa

Vargus
1. jaanuaril varastati Pärnus Hospidali ja Kuninga tänava ristmikul mobiiltelefon. Kahju on 408 eurot.

Omavoliline sissetung
10. jaanuaril kella 3.40 paiku tungiti Tõstamaa vallas Lõuka külas Karjaaru tallu.

Raplamaa

Omavoliline sissetung
Ajavahemikul 20. oktoober kuni 30. detsember tungiti Märjamaa vallas Kohtru külas tallu ja varastati erinevaid esemeid ning lõhuti lukusüsteeme. Kahju on 500 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments