Lihulasse ei leitud konkursiga politseinikku

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Lihula konstaablipunkti ei leitud piirkonnapolitseinikku ka kolmanda konkursiga.

“Kahjuks konkurss nurjus,” kinnitas Haapsalu politseijuht Margus Kaldma.

Kaldma ütles, et otsingut jätkatakse kõikvõimalike meetoditega. On tehtud pakkumised inimestele, kes veel kaaluvad, ning otsitakse ka uusi kandidaate.

“Võluvitsa meil ei ole,” sõnas Kaldma. Konkursile ei laekunud ühtki avaldust, ehkki Lihula piirkonnapolitseinikule pakutakse endise 600 euro asemel 850 euro suurust brutopalka.

“Püssi me põõsasse ei viska,” ütles Kaldma ja kinnitas, et politseiteenus Lihula inimesele ei kao – teeninduspunktis võetakse jätkuvalt inimesi vastu.

Uus konkurss samadel tingimustel avatakse jälle veebruaris.

Lihula konstaablipunkt, mille piirkonda jäi ka Hanila vald, on suletud 1. detsembrist. Politseiniku jutule pääseb kord nädalas. Patrullivat politseinikku ega konstaablit Lõuna–Läänemaal ei ole.

Väljakutse peale saabub vajadusel politseinik 50 km kauguselt Haapsalust.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Vana miilits.
11 aastat tagasi

Ka vene ajal käisime autoga lõunal,õhtusele õllele sai jah paarsada meetrit eemale sel ajal Grillbaari,praegusesse Saue õllekasse jala mindud.Söömas peab kiiresti käima. Sest mis kasu oleks politseinikust,kes,kõht soustine ,pool tundi hiljem väljakutsele sõidab ? Aga Lihulasse peaks mehed määrama, politsei pole mingi oü,kus igüks teeb,mis pähe tuleb……..

Kont
11 aastat tagasi

See haapsalu politsei koos uue bossiga on üks naerukoht! Näiteks täna sõitis lõunapaiku enamvähem ühel ajal 5 politseivärvides autot rahulikult koju lõunat sööma. Õhtul 5 ajal liigutakse juba lasteaedadesse või töökohtadesse pereliikmetele järgi, et need koju tuua. Erasõite tehakse siin linnas kohalike pollarite poolt kogu aeg ja see on norm. Isegi nõuka ajal miilits pidi lõunale minema jala, et mitte raisata maksumaksja raha kütuse peale. Ja mis puudutab Lihulat, siis sinna ei tohigi määrata tööle kohalik, sest see on teatud tuttavatele oma jope. Normaalsetes riikides suunatakse politseinikud ääremaadele nende käest küsimata, sest käsku tuleb täita, kui tahad organites töötada aga… Loe rohkem »

JORDAN.
11 aastat tagasi

Kala´l jumala õigus, kuid unustas märkimata alghinna!! Alghind võiks olla 850.-euri. Usun, et alla 800.- pakkumisi ei tule.Jääb ainult loota,et Eesti politsei päälikel oleks oidu selle pääle tulla!!

kala
11 aastat tagasi

Milles küsimus, korraldage vähempakkumine.