Lääne maavalitsus annab esimest korda välja teenetemärgi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Lääne maavalitsus ootab 15. veebruarini ettepanekuid isikute kohta, kellele anda maakonna teenetemärk.

Läänemaa kõrgeim autasu antakse välja Läänemaale osutatud eriliste teenete ja väljapaistvate saavutuste tunnustamiseks. Aumärgiga tunnustatakse inimesi, kes oma tegevusega on andnud märkimisväärse panuse Läänemaa edendamiseks. Teenetemärk antakse isikule üks kord.

Teenetemärk antakse Eesti Vabariigi kodanikule või välismaalasele, kes oma silmapaistva töö ja tegevusega on kaasa aidanud Lääne maakonna arengule, samuti saavutuste eest, mis on toonud tunnustust maakonnale. Teenetemärgi saaja ei pea olema Lääne maakonna elanik.

Teenetemärk antakse üle 22. veebruaril riigi aastapäeva kontsertaktusel.

Läänemaa teenetemärk on hõbedast, ristiosa on emailitud valge kuumemailiga, sõõri keskel on punase kuumemailiga ümbritsetud tasapinnaline kotkakujutis. Teenetemärgi lint on punase, valge ja rohelise triibuga.

Kirjalikud ettepanekud kandidaatide kohta tuleks saata e-postiga (info@lmv.ee) või tuua Lääne maavalitsusse (Lahe 8, Haapsalu) hiljemalt 15. veebruariks.

Infot teenetemärgi kohta saab maavalitsuse kodulehelt.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments