Sukles, Magnus, Getreu ja Sööt said presidendilt teenetemärgi

Lääne Elu

info@le.ee

Foto: Raigo Pajula
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 7

 

President Alar Karis andis eile Eesti Rahva Muuseumis üle riiklikud teenetemärgid.

Läänlastest said teenetemärgi Haapsalu linnapea Urmas Sukles, kes on üks Eesti pikima staažiga omavalitsusjuhte, Läänemaal Tuksis elav muusik Jaan Sööt, kaitseliitlane ja ajalootalletaja Heiki Magnus ning Lõuna-Läänemaa spordielu edendaja ja väikeste maajalgpalliklubide pärast südant valutav Jaanus Getreu.

Suklesele annetas president Valgetähe III klassi teenetemärgi, Söödile, Magnusele ja Getreule Valgetähe V klassi teenetemärgi.

Teenetemärgi said ka Haapsalu kolledži esimene direktor ja praegu Tallinna ülikooli professor, haridusjuhtimise, õpetajakoolituse ja kooliarenduse valdkonna eestvedaja Eve Eisenschmidt, Martnast pärit sünoptik Taimi Paljak, Haapsalust pärit ja siin oma politseikarjääri alustanud politseikolonelleitnant Ivo Päeske, festivali TAFF:fest ellukutsuja Raivo Tafenau.

President tunnustas tänavu teenetemärgiga 151 inimest.

Teenetemärkide üleandmist näeb ERRi tele-eetris 24. veebruaril.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
8 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Virtsu1988
1 kuu tagasi

Väga tore 🙂

Aare
1 kuu tagasi

Kas ajakirjanik on kindel, et rohkem Läänemaalt pärit inimesi ei olnud üritusel?

Žürii
1 kuu tagasi

Kahju! Oleks võinud mõnele vajalikule inimesele anda 🙁

Kuidas vajalikule?
1 kuu tagasi
Reply to  Žürii

Kas olete tähele pannud, et iga kord, kui keegi mainib siin LV & Posti tänavat, tekib keegi siia, kes seletab, et kõik on parimas korras? Olla nii hea ja tore, et keegi seal sõita ei saa, sest TEMAL ei ole vaja seal sõita, seega ideaalne, kui keegi seal sõita ei saa. Ma isiklikult muutusin natuke ettevaatlikuks, kui sellise kobarkäki peale teenetemärk antakse – kurat teab, milleks see veel julgustab…

Abcmas
1 kuu tagasi

Mis jutt,et ei saa! Jälle üks sarivinguja!

No just,
1 kuu tagasi
Reply to  Abcmas

sinust ma rääkisingi. Kohe platsis, kui keegi Posti tänavat taevani ei ülista.

Majaomanik
1 kuu tagasi
Reply to  No just,

Mis ikka üldistada,viimase sajandi parim teedeehitusprojekt Haapsalus.

Maainimene
1 kuu tagasi
Reply to  Majaomanik

Irwww