Mall Hiiemäe räägib Lihulas hingedeaja uskumustest

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Mall Hiiemäe
Mall Hiiemäe

Homme, 1. novembril kell 17.30 kohtub Lihula muusika- ja kunstikoolis huvilistega folklorist Mall Hiiemäe, kes kõneleb hingedeaja kombestikust ja uskumustest.

Muusikaliste vahepaladega aitavad meeleolu luua KuMa muusikud, kaetud on kohvilaud.

Eesti rahvakalendri järgi on oktoobri lõpp ja november hingedeaeg. Alates 22. oktoobrist kõlavad Vikerraadios eesti rahva hirmu ja õudusjutud Mall Hiiemäe koostatud kogumikust “Emand kaseladvas” näitleja Helene Vannari esituses.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments