0

Elena Koit võitis Haapsalus kadettide epee-etapi

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Haapsalus peetud kadettide võistlussarja teisel etapil võidutsesid Elena Koit (En Garde) neidude ja Mart Lättekivi (Tallinna Mõõk) noormeeste epees.

Sarnaselt esimesele etapile läksid neidude finaalis ka seekord vastamisi Haapsalu vehklemisklubi En Garde vehklejad Elena Koit ja Pauliina Prikk. Koit sai teise järjestikuse etapivõidu torgetega 15 : 7.

Sarja Kokkuvõttes juhib Koit kahe miinuspunktiga, talle järgnevad Prikk ja Liza Manajenkova (Rünnak) vastavalt nelja ja kaheksa miinuspunktiga.

Noormeeste finaalis alistas Mart Lättekivi üllatuslikult hiljuti kadettide vanuseklassis Põhjamaade meistriks tulnud Ruslan Eskovi (Tartu Kalev) 15 : 13. Kolmandad kohad teenisid Mike Tammoja ja Henri Kopra (mõlemad klubist Tallinna Mõõk).

Kadettide vanuseklassis võistlevad kuni 16aastased.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz