Maaleht: Vormsi on trammi alt välja tulnud

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Tänane Maaleht kirjutab elust Vormsis. Pikka aega end vaid suvesaarena näidanud Vormsi on hakanud muutuma sobivaks elupaigaks ka neile, kes ei mõtle vaid kenale vanaduspõlvele või väiksele puhkusele.

Vormsi valla koht omavalitsuste võimekuse pingereas on keskmiste hulgas, ent õhus on edasiminekut ja ideid. Spordikommentaator ütleks, et Vormsi on trammi alt välja tulnud ja näitab õiget mängu.

“Minu jaoks on Vormsi võimaluste saar,” kinnitab lihaveisekasvataja Gert Kanarbik ja mõtleb seda tõsiselt. “Ole ise ettevõtlik, ja elu hakkab minema!”

Vallavanem Urmas Pau ütleb, et vald tuleb majanduslikult hästi toime. Vormsilased ütlevad, et kaks aastat ametis olnud vallavanemal on nii palju ideid, et selle vooluga oli esiti raske kohaneda ning osa mõtteid tundus ajast ja võimalustest igapidi ees.

Öelgu regionaalminister pealegi, et alla 5000 pole omavalitsusel võimekust loota – kõva kümme korda väiksemal Vormsil elu edeneb.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments