9. oktoober: Pallimängude sära ja viletsus

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Haapsalu spordihoone ette kogunes seltskond pikki ja sirgeseljalisi vanahärrasid, kes meenutasid Haapsalu rajooni võrkpallitriumfe. Juba tõik, et nad said mälestada mõnda aega siin mänginud NSV Liidu meistrit Peet Raigi, näitab, et on, mida meenutada. Kahjuks ei ole Haapsalus praegu korralikku võrkpallivõistkonda.

Staadionimurul veeretasid samal ajal nahkkera noored jalgpallurid. Tõsi küll, Eesti paremate sekka pole neil lähiaastatel asja, aga algus on tehtud. Klubi teisel hooajal võideti kindlalt neljas liiga ja tuleval aastal üritatakse end maksma panna kolmandas. Teist hooaega aga mängib Eesti meistrivõistluste madalaimas liigas Haapsalu korvpallivõistkond.

Meie noortetreenerid suudavad koolilastest treenida korralikke pallureid. Me ei ole aga pärast 1990. aastate Haapsalu korvpallivõistkonda suutnud hakkama saada ühegi pallimänguala korraliku esindusmeeskonnaga. Samal ajal on meiega võrreldavad linnad esindatud meistrivõistluste kõrgeimates liigades.

Ehk oleks linnal aeg hakata esindusvõistkondi rohkem toetama.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments