0

Olenko, Lehis ja Turnau saavad stipendiumi

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Läänemaa sportlastest hakkavad 140 euro suurust kuustipendiumi saama vehklejad Katrina Lehis ja Peeter Turnau ning kergejõustiklane Kairit Olenko.

74 sportlasest koosneva stipendiumisaajate nimekirja kinnitas kultuuriminister Rein Lang. Stipendium on mõeldud eelkõige tippspordi järelkasvu toetamiseks.

Stipendiumi määramisel arvestati osalemist Londoni suveolümpiamängudel, samuti teistel rahvusvahelistel tiitlivõistlustel saavutatud tulemusi, spordialaliidu seisukohti, sportlaste osalemist treening- ja võistlusprotsessis, nende professionaalset suhtumist eesmärkide saavutamisse ning sportlaste arengut.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz