Haapsalu linnavalitsus otsib gümnaasiumile juhti

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

Haapsalu linnavalitsus kuulutas välja konkursi Haapsalu gümnaasiumi direktori ametikoha täitmiseks.

Et Haapsalu gümnaasium korraldatakse tuleva aasta 1. septembrist ümber põhikooliks, saab konkursi võitnud gümnaasiumi direktorist siis põhikooli direktor.

„Direktori konkursi saab kuulutada välja koolile, mis on olemas,” selgitas linna haridusjuht Mari–Epp Täht, miks otsitakse juhti Haapsalu gümnaasiumile, mitte põhikoolile. „Praegu on olemas Haapsalu gümnaasium, mis korraldatakse ümber põhikooliks. Meil on juba täna vaja inimest, kellega hakata ette valmistama kooli ümberkorraldamist.”

Kandideerijail tuleb esitada 12. oktoobriks linnavalitsusele dokumendid, sh essee kooli arenguvõimaluste kohta põhikoolina.

Konkursi võitja peab asuma tööle hiljemalt tänavu 1. detsembril.

Sel esmaspäeval kinnitas haridusminister, et uue riigikooli, Läänemaa ühisgümnaasiumi direktoriks saab 8. oktoobrist Leidi Schmidt, kes on praegu Wiedemanni kooli õppealajuhataja.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments