0

Lauatennise hooaeg algas edukalt

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Vasakult: Rivo Saaremäe (Viljandi LTK Sakala), võitja Aleksandr Lušin (Narva PSK) ja kolmas Toomas Vestli. Foto: erakogu
Vasakult: Rivo Saaremäe (Viljandi LTK Sakala), võitja Aleksandr Lušin (Narva PSK) ja kolmas Toomas Vestli. Foto: erakogu

Eesti lauatenniseliidu laste karikasarja esimesel etapil Viljandis jõudis Toomas Vestli (poisid 98–99) finaali, kus tuli alla vanduda narvakale Artjom Hiiskule 1 : 3 ja leppida teise kohaga. Miinusringis kõik vastased 3 : 0 alistanud Aaro Õismets võitis kolmanda koha mängus Hendrik Valgemäe (Nõmme SK) 3 : 0.

Võhmas peetud Eesti juunioride TOP-10 võistlusele said kutse ka kadetid Toomas Vestli ja Aaro Õismets. Väga hästi mängis Toomas, kes sai üheksast mängust kuus võitu ja kolm kaotust ning kokkuvõttes hinnatava kolmanda koha. Aaro kogus kolm võitu ja kuus kaotust ning pidi leppima 7. kohaga.

Heikki Sool

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz