0

Galerii: Haapsalu linna algkooli lapsed pidasid olümpiamänge

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Täna pidas Haapsalu linna algkool piiskopilinnuses ja Krahviaias olümpiamänge. Lapsed said proovida sumomaadlust, omamoodi gladiaatorite võitlust, hoota kaugushüpet ja kaarikusõitu. Medalile võisteldi puupakuheites, maratonijooksus ja kilbijooksus.

Kõige veidramaks alaks oli sumomaadlus, kui lastele pandi selga kogukat keha imiteerivad kostüümid ja nad pidid suutma vastase ringist välja nügida või pikali panna. Kuna sumomaadleja kehaehitust imiteerivad kostüümid on tegelikult mõeldud täiskasvanule, nägid need laste seljas eriti suured välja (kord pikali kukkunud väike sumomaadleja sai vaid abitult käte ja jalgadega siputada, kuni võistluse kohtunik ta ise püsti tõstis) ja vaatemäng pakkus lastele palju nalja.

Fotod: Katrin Pärnpuu

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz