0

“Reporter”: Lihula elanikud muretsevad mürgiste elektripostide pärast

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Eilses “Reporteris” oli lugu Lihulasse paigaldatud kreosoodiga immutatud elektripostidest, millest kirjutas ka Lääne Elu.

Kreosoot on tervisele ohtlik eelkõige selles sisalduvate vähki tekitavate ühendite tõttu. Kuigi kreosoodiga immutatud elektriposte pole soovitav paigaldada tiheasustatud kohtadesse, pandi Lihulas need ka lasteaia lähedusse.

“Lasteaed ootab ära tervisekaitseameti külaskäigu,” ütles Lihula lasteaia juhataja Anne Ööpik.

Reporteri videot näeb siin.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz