Kolm läänlast said purjetamises pjedestaalile

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Nädalavahetusel peeti Lohusalus Tallinna jahtklubi karikavõistlused purjetamises, kus mängiti välja Eesti meistrivõistluste medalid klassides Optimisti, Zoom8, Laser 4,7, Techno 293 U15 ja U17.

Läänlastele riputati kaela kolm medalit.

Laser Standard klassis võttis võidu Eestit olümpial esindanud Karl-Martin Rammo, teisel kohale tuli Alex Mills Barton Suurbritanniast ja kolmandaks Haapsalust pärit Argo Vooremaa (KJK).

Optimist klassis oli kuni 12aastaste Eesti meistrivõistluste esikolmik oli Keith Luur, läänlane Robin-Villem Erisalu (HPSK) ja Joosep Laus (SMS). Optimistide üldarvestuses oli Robin-Villem Erisalu Optimist klassis viies.

Mihkel Väli ( Rein Ottosoni purjespordikool) saavutas Laser Radial klassis üldarvestuses teise koha.

„Laupäeval sadas vihma, pühapäeval oli meri tuuline, suured lained sillerdasid päikesepaistes ja purjetajad nautisid suuri kiirusi. Suured lained tegid vastutuult krüssamise eriti raskeks ja allatuule sõidud eriliseks surfinaudinguks. Ilm tuli täpselt nagu sünoptikud lubasid,” kirjeldas võistlusolusid Eesti jahtklubide liidu peasekretär Ott Kallas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments