Kaljasega saab sõita Tallinna ja tagasi

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Rannarootslaste kaljas Hoppet läheb järgmiseks nädalaks Tallinna, et kohtuda seal ettvõtjatega ja teha laupäeval Tallinna lahel tasuta sõite. Soovijatel on võimalik sel pühapäeval sõita Hoppetiga Dirhamist Tallinna ja järgmisel pühapäeval Tallinnast Haapsallu.

Puulaevaseltsi Vikan juhi Alar Schönbergi sõnul läheb Hoppet laupäeval Haapsalust Dirhamisse, et Tugiliisu suvepäevade raames alust tutvustada.

Pühapäeval on aga soovijad oodatud seilama Dirhamist Tallinna.

Nädala algus on meeskonnale Tallinnas töine, sest alust tutvustatakse ettevõtjatele ja arutatakse koostööplaane merekadeemiaga.

Neljapäevast pühapäevani on Tallinna Lennusadama kai ääres Hoppetil töötoad, kus näidatakse paadiehitust ja taglastusnippe. Soovijad saavad proovida Vikani ehitatud paatidega seilata või aerutada.

Laupäeval teeb Hoppet koos kahemastilise kuunari Kajsamoor ja kahemastilise kahvelkuunari Blue Siriusega tasuta sõite Tallinna lahel.

Pühapäeval suundub Hoppet taas Tallinnast Haapsallu ja purjetada soovijad saavad reisi kaasa teha.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments