Ilmus Läänemaa aastaraamat

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Läänemaa omavalitsuste liidu eestseisusel Oru vallamajas andis maavanem Innar Mäesalu omavalitsustele üle uue Läänemaa aastaraamatu.

Maakonna aastaraamatus on olemas Läänemaa omavalitsuste ja riigiasutuste kokkuvõtted 2011. a olulisematest tegevustest ning saavutustest. Samuti on raamatus kirjas maakonna erinevad statistilised näitajad.

„Aastaraamat on ainuke maakonna kõiki eluvaldkondi kajastav ja avalikke organisatsioone ühendav informatsiooni ning sündmuste kogum,” teatas Lääne maavalitsuse pressiesindaja Kristi Erkmann.

Läänemaa aastaraamat ilmub 18. korda, neljandat aastat on raamat elektrooniline. Arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Merle Mäesalu sõnul on aastaraamatut mugav kasutada, näiteks on raamatu sisu ning tekstid varustatud linkidega lisainformatsiooni saamiseks.

Raamatu koostamist korraldas maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakond, kaasa on aidanud maavalitsuse osakonnad, kohalikud omavalitsused, riigiasutuste kohalikud esindused ja teised organisatsioonid.

Elektrooniline aastaraamat on loetav maavalitsuse kodulehel. CD-plaadil oleva aastaraamatu saavad maakonnas paiknevad riigiasutused, omavalitsused, raamatukogud, õppeasutused jt.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments