Brasiillane tegi Lihulas muusikavideo

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Noorte muusikute laagris Bandkämp osalenud Brasiilia kitarrivirtuoos Eduardo Agnil valmis Lihulas muusikavideo.

Videos mängib Brasiiliast pärit kitarrivirtuoos Eduardo Agni erilist versiooni oma laulust „Another Silence“. Nimetatud loos mängib Agni kitarri puupulgaga, mis tekitab analoogia viiuli või tšelloga.

„Mulle meeldib see sümbioos, mis seal videos on – tema päritolu, tema stiil ja Lihula vana veski, kus video filmitud on. Nagu suveõhtu õrn puudutus,“ ütles noorte muusikute laagri Bandkämp korraldaja Indrek Tammoja.

Tammoja sõnul on Agnil veel teinegi omapärane kitarristiil – täping, kus mängib kitarrikaelal sõrmedega. „Väga tihti nii ei tehta,“ ütles Tammoja.

Juulis toimunud laagri käigus tegi Agni noortele kitarri harjutusi, õpetas uusi võtteid ja uusi muusika vaatenurki, et vaikne ja meditatiivne muusika viia noorteni. Samuti oli laagri jooksul ka üks päev, kus noored valmistasid puupulki ning proovisid sellist mängustiili. „Ehk saame kuulda veel Läänemaa muusikust, kes sellist stiili mängib,“ ütles Tammoja.

Laulu autor ja esitaja, Brasiiliast pärit Eduardo Agni oli tänavu laagri erikülaline. Video salvestas ja monteeris Indrek Kasesalu.

Peagi on Agnil ilmumas ka album „Layers of Now“.

Videot on võimalik näha siit.

Malle-Liisa Loodus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments