Läänemaa JK tegi Lellega viigi

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Läänemaa jalgpalliklubi viigistas Eesti meistrivõistluse IV liiga läänetsooni mängus FC Lellega 3:3.

Hoolimata sellest, et läänlased juhtisid mängu kaks korda, pidid nad lõpus ise viigipunkti pärast võitlema.

Kohtumine algas hästi. Varakult mindi 1:0 juhtima, kui Mark Kolosov lõi värava Aleksandr Molkovi söödust. Mõni hetk hiljem tabas Martin Viilma pealelöök ka Lelle värava posti.

FC Lelle viigistas, kui nad Leonid Bragini käega mängu eest penalti teenisid ning selle ära lõid. Läänemaa aga läks uuesti juhtima, kui Martin Viilma Aare Avila söödust saadud palli väravavahist mööda lükkas ning seejärel palli tühja väravasse lõi. Enne poolaja lõppu eksis sööduga Läänemaa väravavaht Erik Merilaine ning Lelle mängijaid karistasid olukorra ära, lüües esimese poolaja lõppseisuks 2:2.

Teisel poolajal raiskasid läänlased veel häid võimalusi ning jäid lõpuks penaltist, mis oli Aleksandr Kovtuni käega mängu eest määratud, 2:3 kaotusseisu.

Kuid siis lõi Raiko Tähhe söödust kena kauglöögi väravasse Aleksandr Molkov.

Mängu lõpus üritas Läänemaa Jalgpalliklubi kõvasti, et võitu saada, kuid kahjuks väravani ei jõutud.

Läänemaa Jalgpalliklubi eest mängisid Erik Merilaine, Bert Rotberg, Talis Tamm, Rener Uibopuu, Edik Piirve, Leonid Bragin, Aleksandr Kovtun, Aare Avila, Aleksandr Molkov, Martin Viilma, Mark Kolosov ja Raiko Tähhe.

Bert Rotberg

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments