Pühapäeval näeb Iloni Imedemaal, kuidas mesikäpp meistriks sai

Kylaline

info@le.ee

29. juulil kell 13 etendub Haapsalus Iloni Imedemaal lasteteatri Mäng näidend “Kuidas mesikäpp meistriks sai”.

Karul hakkab metsas igav ja ta otsustab linna kolida. Kuna karul kooliharidust pole, siis kõik ettevõetud ametid ebaõnnestuvad. Kõige halvemal hetkel aga märkab teda tsirkuse direktor. Kui karu õpib, siis saab ta tsirkusesse tööle.

Näitlevad Horre Saluste, Indrek Kruusimaa ja/või Allan Kress.

Pilet etendusele on 5 eurot, perepilet 15 eurot.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments