1

Ekspress: Haapsalu lastekodust kadus eelmisel nädalal paariks tunniks vaimupuudega poiss

Kylaline

info@le.ee

Tänane Eesti Ekspress kirjutab, et möödunud nädala reede pealelõunal kadus Haapsalu lastekodust vaimupuudega 16aastane noormees.

Ekspressile öeldi Lääne prefektuurist, et noormees pidi minema kõrvalolevasse majja sünnipäevaks komme viima, kuid lastekodu töötajad otsisid noormeest mitu tundi tulemusteta. Politseipatrull asus poissi otsima ümbruskonnast ja lähedal asuvast metsast. Alles enne tööpäeva lõppu leiti poiss üles sealtsamast kõrvalmajast, kus ta oli ise kingiks mõeldud komme nosinud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
kodanik
kodanik

Uudis???

wpDiscuz