Sportlikud Eesti ettevõtted võtavad sel nädalavahetusel Roostal mõõtu

Kylaline

info@le.ee

I Noarootsi kepikõnnimaraton. Foto: Kaimo Puniste
I Noarootsi kepikõnnimaraton. Foto: Kaimo Puniste

Eesti kõige sportlikumate ettevõtete delegatsioonid kogunevad 27.-29. juulil Roostale, et võtta osa Eesti Ettevõtete Suvemängudest.

Eesti Firmaspordi Liidu juhatuse liikme Marti Soosaare sõnul on osalejaid ootamas mõnus nädalavahetus, kus saab sportliku vormi proovile panna ja positiivset energiat koguda. „Suvemängud toimuvad sel aastal juba kaheksandat korda. Lisaks vanadele headele legendaarsetele võistlustele on tänavu kavas ka maastikurattakross ja –sprint ning krossijooks. Samuti toimub Suvemängude raames 2. Noarootsi kepikõnnimaraton,“ selgitas Soosaar.

Suvemängude programmis on 17 võistlusala ja lisaks neli meelelahutuslikku ala. Osalejate sportlikkuse ja osavuse panevad proovile orienteerumine, minigolf, rannapetank, tennis, maastikurattakross, mälumäng, meremiilijooks, firmajuhtide mitmevõistlus, rannavõrkpall, minijalgpall, tänavakorvpall, maastikurattasprint, Roosta seiklusretk, krossijooks, ultimate frisbee, võistkondlik triatlon ja köievedu.

Võistlusalade punktide kogumisele pakuvad vaheldust liivalosside ehitamine, bowling, SUP ralli ja Elamusretk – 2. Noarootsi Kepikõnnimaraton (International Nordic Walking Federation Marathon Cup 2012).

Hetkel on Suvemängudele registreerunud 14 ettevõtet: Eesti Post, Ekspress Hotline, Elisa Eesti, Jussike Eesti, Kalev, KMA, Lennuliiklusteenindus, Nordea Pank, Norma, RMK, Sampo Pank, Swedbank, Tallinna Autobussikoondis, Tallinna Lennujaam.

Suvemängude parim ettevõte saab Eesti Ettevõtete Suvemängud 2012 võidukarika.

Eesti Ettevõtete Suvemängud on traditsiooniliselt igal suvel toimuv ettevõtete töökollektiividele mõeldud rahvasportlik nädalavahetus. Suvemänge korraldab Eesti Firmaspordi Liit, mis on loodud 2005. aastal vabatahtlikul algatusel. Eesti Firmaspordi Liit propageerib Eesti töötajate sportlikku ja positiivset ellusuhtumist ning seeläbi silmapaistvate töötulemuste saavutamist.

 

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments