UEFA peasekretär tänab Eestit jalgpalliturniiri fantastilise korralduse eest

Kylaline

info@le.ee

Hetk Haapsalus peetud Hispaania - Kreeka mängust. Foto: Arvo Tarmula
Hetk Haapsalus peetud Hispaania - Kreeka mängust. Foto: Arvo Tarmula

UEFA peasekretär Gianni Infantino saatis Eesti Jalgpalli Liidu presidendile Aivar Pohlakule kirja, milles tänab siinset alaliitu “fantastiliselt korraldatud U-19 Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri eest”.

“Üle 45 000 pealtvaataja, silmapaistvad mängud, suurepärane atmosfäär staadionitel ja turniiri korraldus, mida hinnati kõrgelt kõigi osalejate poolt – UEFA presidendi ja UEFA ametlike esindajate nimel tahan ma tänada kogu teie tiimi fantastilise korralduse eest. UEFA-l oli väga hea meel, et turniir toimus koos Eesti Jalgpalli Liiduga,” seisab Euroopa vutijuhi läkituses.

“Osalenud koondised ja Eestis käinud UEFA töötajad hindavad turniiri kõrgelt ja me loodame, et see võistlus jättis Eestisse positiivse pärandi nii korralduslikust küljest, infrastruktuuri arengus, jalgpalli üldist populaarsust arvestades kui ka eriti noorte jalgpallis. Väga hea töö ja jäägitu pühendumise eest peab tänama kõiki, kes turniiri korraldusega seotud olid. Soovin öelda oma siirad tänusõnad turniiri direktorile Anne Reile, kes tegi oma tööd suurepäraselt. Hindame seda kõrgelt,” lisas UEFA peasekretär.

3.-15. juulini Tallinnas, Rakveres ja Haapsalus peetud U-19 EM-finaalturniiri külastas 46 412 pealtvaatajat. Euroopa meister selgus 15. juulil Lilleküla staadionil, kui finaalis võitis Hispaania Kreekat 1:0.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments