Läänemaa autosportlased olid Keilas edukad

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Laupäeval Keilas toimunud autospordivõistlusel oli poodiumi kõrgematele astmetele asja ka läänlastel.

Sel aastal erines võistlus selle poolest, et korraldajad olid ette valmistanud kaks rada, mõlema trassi pikkuseks oli üle 2 km. Linnakatse rada oli kiire ja tehniline, seda sõideti väikeste muudatustega järjest juba kolmas aasta. Teine, linna servas Enteki tööstusala territooriumil asuv kitsaste mahapööretega rada oli kasutusel esimest korda.

Võistlustulle asus 71 võistlejat kaheksas erinevas võistlusklassis. 2WD-S ehk suure mootoriga autode klassis oli 17 võistlejat ja esikohtade pärast käis tihe rebimine. Võitjana väljus Marko Kukuškin ja esikolmiku moodustasidki BMW autod.

SU klassis oli seekord stardis viis võistlejat, kus kõik kuus sõitu võitis kindlalt Kalle Kruusma. Madis Kruusmal nii hästi ei läinud, kuna ta sõitis esimesel katsel ühes kiires kurvis vastu äärekivi ja vigastas esisilda. Siiski näitas ta edaspidi ikkagi kolmandaid ja neljandaid aegu ning tuli lõppkokkuvõttes neljandale kohale.

Võistlus kuulus ka Lääne regiooni MV arvestusse, kus nii Kalle Kruusma kui ka Marko Kukuškin kindlustasid oma edu lähimate jälitajate ees. Tänu saadud neljanda koha punktidele tõusis aga Madis Kruusma arvestatavale teisele kohale, kui sarja lõpuni on jäänud veel kolm võistlust.

Järgmine Lääne regioon MV etapp toimub Hiiumaal Kõrgessaare vallas 4. augustil, korraldab Igaühe Terviseklubi.

Järgnevate võistluste infot saab: www.rally.ee ja www.autosport.ee.

Keila sprindi tulemusi näeb siin.

Kalle Kruusma

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments