Tuletõrjevõistluste üldvõit läks Lihulasse

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Pärast enam kui kümne aasta pikkust vaheaega Läänemaal peetud tuletõrjevõistluselt viis võidukarika koju Lihula komando.

Eile Linnamäe pargis peetud võistlusel osales seitse kutseliste ja kaheksa vabatahtlike võistkonda Lääne- ja Hiiumaalt. Kutselistel tuli võistelda kahel alal – autopumba- ja mootorpumbaga hargnemine, vabatahtlikud näitasid oma oskusi  mootorpumbaga hargnemisel.

Kutselisest oli kahe ala kokkuvõttes parim Lihula komando, teine koht läks Hiiumaale Kärdlasse ja kolmandaks tuli Haapsalu komando võistkond.

Vabatahtlikest olid parimad Palivere vabatahtlikud, kes mootorpumbaga hargnemises saavutasid kutselistestki parema aja. Teise koha saavutasid Risti vabatahtlikud, mis oli võistlustel ainus naisvõistkond. Kolmanda koha karika viis koju Lääne-Eesti Vabatahtlik reservpäästerühm.

 

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments