Tuletõrjevõistlustel tuli Haapsalu komando teiseks

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Päästjad võistlustules. Foto: Harda Roosna (Hiiu Leht)
Päästjad võistlustules. Foto: Harda Roosna (Hiiu Leht)

Hiiumaal peetud kolme maakonna tuletõrjespordivõistlustel saavutas Kuressaare päästjate järel teise koha Haapsalu komando päästjad.

Hiiumaal Hellamaa rannas peeti kolmapäeval Hiiu- ja Läänemaa kutsemeisterlikkuse võistlusi tuletõrjespordis, kuhu põnevuse lisamiseks olid kutsutud ka Saaremaa päästekomandod eesotsas tänavu vabariikliku eliitkomando tiitli võitnud Kuressaare komandoga.

Riiklike ja vabatahtlikele päästjate kõrval osales võistlustel ka mitmeid teisi organisatsioone, kokku võttis sportlikust päevast osa üle 70 võistleja.

Võisteldi kahel alal – autopumba ja mootorpumba lahinghargnemises. Kõige stabiilsema võistluse tegid Kuressaare päästjad, kes autopumba hargnemises olid teised ja mootorpumba hargnemise võitsid – kokkuvõttes tasuks esimene koht.

Üldarvestuse teise koha sai Haapsalu komando, kes võitis küll autopumbast hargnemise, kuid mootorpumba harjutuses jäädi alles kaheksandaks.

Kolmanda koha sai Lihula, Vormsi oli seitsmes ja Risti komando üheksas.

Mootorpumba hargnemises võistelnud teiste organisatsioonide edukaim oli Hiiumaa lastekaitse ühing, kes edestas politsei- ja piirivalveameti ning Hiiumaa naiskodukaitse võistkondi.

Hiiumaa päästepiirkonna juhi Hannes Aasma sõnul läks võisluspäev edukalt. „Tundus, et osalejad jäid rahule nii korralduse kui ka võistluse endaga looduskaunis kohas,“ ütles ta.

Eelmisel aastal peeti Lääne- ja Hiiumaa tuletõrjevõistlused Läänemaal Linnamäel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments