1

Eesti Rukkilillemängudelt kergejõustikus toodi Läänemaale 5 medalit

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Erki Mitman võitis Rukkilillemängudel odaviske. Erakogu
Erki Mitman võitis Rukkilillemängudel odaviske. Erakogu

Tallinnas toimunud Rukkilillemängud kergejõustikus peeti sel aastal uuendatud korras. Esmakordselt võistlesid mängudel ka C ja B vanuseklass.

Haapsalu KJK kergejõustiklased tõid mängudelt koju 5 medalit. Edukaim sportlane oli Erki Mitman, kes võitis C-klassi odaviske väga hea tulemuse 44.19ga. Kuulitõukes sai ta hõbeda, tõugates 3kilost kuuli 12.99 ning kõrgushüppes pidi ta leppima samuti 2. kohaga, hüpates 1.58.

B-klassi teivashüppes sai Anett Triebstock 2.50ga pronksmedali. Sama tulemusega pidi Lisete Ulla leppima 4. kohaga. Kelly-Tonili Hiiemäe oli 2.30ga kuues. Lisete Ulla jooksis 3000 m ajaga 12.56,71 ning sai samuti pronksmedali. B-klassi kuulitõukes tõukas Malin Kisant uue isikliku rekordi 10.77ga end viiendaks ning Madli Rahuvarm oli 9.48-ga 7.

C-klassi tüdrukute kõrgushüppes oli Anna-Maria Vjazemski 1.40ga seitsmes ning odaviskes 23.68ga 10.

Kaja Ladva

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
spordimees
spordimees

mina võistlesin küll B-klassis rukilillemängudel aasta oli siis 1992, C-klass tõepoolest esmakordselt

wpDiscuz