3. juuli: Kiitus julgetele

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Ka tänavune suvi pakub paljudele noortele üle Eesti võimaluse saada osa malevas töötamise ja elamise kogemusest. Nii ka Läänemaal. Viimati elustati laagrimaleva traditsioon nelja Läänemaa valla ühise pingutusena 2008. aastal. Kuigi tööle tahtjaid on palju, leiti alles nüüd, neli aastat hiljem raha ja võimalus malevakombe jätkamiseks maakonnas.

Laagri organiseerimine pole lihtne. Kõige keerulisem on leida tööandjad, kes pakuksid teismelistele kontimööda ja õigusnormidega vastavuses olevat tööd. Läänemaa maleva korraldaja Läänemaa Arenduskeskus jäi tööandjate leidmisel suisa hätta.

Siinkohal tahakski jagada kiitust neile tööandjaile, kes teismelise töölevõtmisega seotud riskidest hoolimata otsustasid noortele väärtuslikku töökogemust pakkuda. Kui seda noores eas ei õpi, millal siis veel? Kiitus Koluvere lossile, Palivere Kestvuspuidule, Uuskalda spordi– ja puhkekülale, Palivere turismi– ja tervisespordikeskusele, Lihula, Hanila ja Martna valdadele ja kõigile teistele, kelle abil Läänemaa ühismalev saab tänavu viimaks toimuda.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments