0

Maasekretäriks saab Kristel Jupits

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Üle kahe aasta maasekretäri kohuseid täinud Kristel Jupits asub lähiajal tööle täieõigusliku maasekretärina.

Siseministeeriumi pressinõuniku Kaili Uustani sõnul tegi ministeeriumi konkursi– ja atesteerimiskomisjon Lääne maavanemale ettepaneku kinnitada Jupits maasekretäri ametisse. Komisjon valis ta vestlusvooru kutsutud nelja kandidaadi seast.

Maavalitsuses õigusnõunikuna töötanud Kristel Jupits täitis maasekretäri kohuseid 2010. aasta märtsist, mil toonane maasekretär Epp Mitt koondati. 1993–2003 oli ta Haapsalu linnasekretär.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz