U-19 EM-finaalturniiri aktiivsed külastajad saavad preemia

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

3.–15. juulini Tallinnas, Rakveres ja Haapsalus toimuva U-19 Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri aktiivsed külastajad saavad tasuta sissepääsu 15. augustil Tallinnas peetavale Eesti–Poola maavõistlusele.

Pääse U-19 EM-finaalturniiri alagrupikohtumistele maksab 3 eurot, poolfinaalide ja finaali pilet maksab 5 eurot.

“Meie eesmärk on, et võimalikult palju inimesi tuleks finaalturniiri mänge vaatama,” ütles U-19 EM-finaalturniiri direktor Anne Rei, “seepärast on ka pileti hind võistluste ajaloolisust ja tähtsust arvestades sümboolne.”

Aktiivsetel finaalturniiri külastajatel on võimalik teenida tasuta sissepääs 15. augustil Tallinnas peetavale Eesti–Poola maavõistlusele. Selleks tuleb finaalturniiri külastades võtta endale staadioni sissepääsust spetsiaalne templikaart ja koguda alagrupimängude ja poolfinaalide jooksul endale kokku neli templit. Igal alagrupimängul saab ühe templi ja kahe poolfinaali peale kokku samuti ühe. Templikaartidel tuleb täita kõik lahtrid ja jätta see staadionidel asuvatesse postkastidesse.

U-19 EM-finaalturniiri avamängud peetakse 3. juulil, mil Eesti koondise vastaseks on kell 20.45 Lilleküla staadionil Portugal. Euroopa meister selgub 15. juulil sealsamas.

Kõigi 15 kohtumise pääsmed on saadaval Piletilevis.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments