Bussiliikluse muudatused Haapsalu linnaliinidel alates 25. juunist

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Lääne maavalitsuse teatel muutub esmaspäevast Haapsalu linnaliinide marsruut seoses Ehte tänaval toimuvate kaevetöödega.

Alates 25. juunist teostab OÜ Tekton Ehte tänaval ÜF projekti IV etapi ehitustööde raames vee- ja kanalisatsioonitorustike rekonstrueerimistöid. Sellega seoses toimub Haapsalu linnaliinide liiklus järgnevalt:

Linnaliin nr 1 Lossiplats–Rohuküla

Muudatus puudutab ainult väljumisi Holmilt kell 09.36 ja 15.46.
Sõites Holmilt, on Ehte bussipeatus viidud ajutiselt Suur-Lossi tänavale maja nr 15 juurde, Suur-Lossi tn-lt sõidab buss edasi mööda Lahe ja Mihkli tänavat. Mihkli tänaval nr 3 maja juures on ajutine peatus. Sealt edasi sõidab buss Lossiplatsi ja liiklus jätkub tavapärasel marsruudil.

Linnaliin nr 2 Holmi–Uuemõisa

Sõites Holmi tn, on Ehte tn bussipeatus viidud ajutiselt Suur-Lossi tänavale maja nr 15 juurde, Suur-Lossi tn sõidab buss mööda Lahe ja Mihkli tänavat. Mihkli tänaval nr 3 maja juures on ajutine peatus. Mihkli tn peatusele järgmine peatus on Veetorni peatus.

Bussiliin ei läbi Karja ja Okase muuseumi peatust!

Linnaliin nr 3 Suur-Lossi-Ragn-Sells

Liini alg- ja lõpp-peatus Suur-Lossi viiakse üle Saue tn ristmikule Suur-Lossi tänavale maja nr 6 juurde. Seni mööda Ehte tn kulgenud bussiliin on ajutisel üle viidud Saue tänavat pidi Karja tänavale. Saue tänava liiklussuund muutub alates 18. juunist vastupidiseks seni kehtinud liiklussuunaga. Karja peatus tuuakse ajutiselt Karja tänavale maja nr 14 (A & O kaupluse) ette.

Lisainfo: OÜ M.K.Reis-X, tööpäeviti kell 8–17 telefonilt 5556 4006.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
ants
11 aastat tagasi

Täiesti arusaamatu, mida siin ometi kirjutatakse:”Saue tänava liiklussuund muutub alates 18 juunist vastupidiseks…”
Kas keegi kontrollib ka teksti mida kirjutatakse, täna on 20 juuni ja liiklus on ikka veel tavasuunaline!!! Ja seda infot levitatakse linna kodulehes ja Lääne elus.