2

Tuulepäev tõi Virtsu palju rahvast

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Foto: Eveliis Eek
Foto: Eveliis Eek

Ülemaailmse tuulepäeva puhul oli huvilistel võimalik reedel Virtsu tuulepargi tuulikute tippu minna, kuid kuna soovijaid oli üle ootuste palju, jäi nii mõnelgi retk pilvepiirile tegemata.

Üks, kes 80 meetri kõrgust vaadet nautida sai, oli õpetaja Valli Ost, kes oli kogemusest vaimustuses: „Väga kihvt ja äge oli ja see vaade oli lausa fantastiline. Käed väsitas alla tulles ära, aga kõik muu oli super,“ ütles ta.

Virtsu tuuleparki omava Nelja Energia juhatuse esimees Martin Kruus oli rahva suurest huvist tuuletiivikute „vallutamise“ vastu meeldivalt üllatunud. „Tahtsime teha tuulepargis midagi põnevat ja tavapäratut, mis just eriti noortele peale läheks,“ ütles ta.

Rohkem saab tuhatkonnale inimesele huvi pakkunud tuulepäevast lugeda teisipäevasest Lääne Elust.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
kui metsa
kui metsa

raiutakse siis ikka laastud lendavad

Varje
Varje

Miks ei räägita sellest,kuidas on elada tuulikute läheduses.
Need kriuksuvad,kolisevad,lisaks mõjub labadest tekitatud varjud inimestele tervisekahjusid.

wpDiscuz