Arles Taalil ei õnnestunud EMi tiitlit kaitsta

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Mullu Ungaris Euroopa meistriks tulnud Arles Taal pidi aasta hiljem kodumaal jahipraktilise laskmise vintrelvaharjutuses leppima üheksanda kohaga.

„Eks ta närvide taha jäi, tiitli kaitsmine on ikka väga raske,“ ütles Taal. Jahilaskur tunnistas, et tulemusega ta ise absoluutselt rahul ei ole. „Usun, et siin mängis natuke rolli ka see, et olin üks peakorraldajatest ja pidin samaaegselt tegelema saja muu asjaga,“ ütles jahilaskur.

Taal jagas üheksandat kohta austerlase Haas Rudolfiga – mõlemad said neljasajast silmast 389, kusjuures Taal oli ainus, kes sai seisvate siluettide laskmise harjutuses maksimumpunktid 200. Komistuskiviks sai teise võistluspäeva liikuva looma seeria, kus 50 meetri pealt pidi laskma liikuvat siga. „See, kas saad lasu eest maksimumpunktid või nulli, võib olla sentimeetrite küsimus,“ sõnas Taal.

Loe EMist lähemalt Lääne Elu paberlehest.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments