Triin Kuusik ja Arles Taal tulid laskmises Eesti meistriteks

Meeste liikuvas märgis 30 lasku aeglast jooksu pluss 30 lasku kiiret jooksu sai Arles Taal kokku 515 silma ja läks teisena finaali. Foto: erakogu
Meeste liikuvas märgis 30 lasku aeglast jooksu pluss 30 lasku kiiret jooksu sai Arles Taal kokku 515 silma ja läks teisena finaali. Foto: erakogu

Männiku lasketiirus toimunud Eesti õhkrelvameistrivõistlustel täiskasvanutele tuli naiste meistriks püstolis Triin Kuusik ja meeste meistriks liikuvas märgis Arles Taal. Kaheksast väljamängitud Eesti meistritiitlist tuli kaks kuldmedalit Haapsallu.

Eesti meistrivõistlustele pääses igast relvaliigist 20 paremat laskurit talvise hooaja edetabeli põhjal. Läänemaa laskuritest pääsesid meeste püssis võistlema Martten Tiitsma ja Kristjan Kruusing, naiste püssis Marelle Ira, meeste püstolis Arles Taal ja Elari Tahvinov ja meeste liikuvas märgis Arles Taal. Kõige arvukamalt oli läänlasi naiste püstolis: Kerli Neljas, Triin Kuusik, Kaidi Saarna, Küllike Sinisalu ja Lydia Kurus.

Lõppvõistlusel lasid kõik laskurid uuesti läbi 60 lasku, mille põhjal pääsesid kaheksa paremat finaali.

Triin Kuusik lasi 554 silma, millega pääses kaheksandana finaali.

Finaali esimese poole lasi ta stabiilselt ja püsis kolmandal kohal. Seejärel hakkas ta etteotsa rühkima ja enne nelja viimast lasku oli tal liidrina kahesilmane edu järgnevate ees. Veel kaks lasku ja edu kasvas kolmesilmaseks. Viimased kaks lasku jäid ainult võidu vormistamiseks. Edu teisena lõpetanud Männiku klubi laskuri Heili Leppa ees oli lõpuks 6,1 silma. Kolmandaks tuli viljandlanna Kairi Heinsoo.

Kaidi Saarna lõpptulemus oli 15. koht ja 538 silma.

Meeste püstolis oli Arles Taal 13. kohal 558 silmaga ja Elari Tahvinov 19. kohal 548 silmaga.

Meeste püssis oli Kristjan Kruusing 583,0 silmaga 17. kohal ja Martten Tiitsma 581,9 silmaga 19. kohal.

Meeste liikuvas märgis 30 lasku aeglast jooksu pluss 30 lasku kiiret jooksu sai Arles Taal kokku 515 silma ja läks teisena finaali. Finaalis ta enam ei vääratanud ja tasuks tuli temalegi Eesti meistritiitel.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments