Silver Loorens püstitas Eesti rekordi laskmises

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Silver Loorens püstitas juunioride Eesti rekordi harjutuses 60 lasku lamades. Foto erakogu

Maaspordiliidu Jõud laskmise meistrivõistlustel Elvas püstitas Silver Loorens uue Eesti juunioride rekordi harjutuses 60 lasku lamades ja tuli maaspordiliidu meistriks.

Uus juunioride (kuni 20aastased) Eesti rekord on 617,2 silma. Eelmine rekord oli 613,7 silma ja püstitatud aastal 2014 Narva noormehe Anton Farfarovski poolt.

Kindlasti aitasid rekordi püstitamisele kaasa Kaitseliidu Lääne maleva soetatud kaasaegne relv ja kallis, kuid kvaliteetne laskemoon.

Tänavu on meie maakonna noored laskurid püstitanud juba kolm Eesti rekordit  laskmises. Jaanuaris said õhupüstolis sellega hakkama Kärt Vassar ja Kaisa Kuusik.

Hõbemedali tõi Läänemaale Arles Taal, kes kaotas jooksva metssea 30+30 lasku harjutuses vaid ühe silmaga võitjale Narvast. Tema kogusummaks oli 550 silma.

Täiskomplekti medaleid kindlustas meile Ekke Alar Toomingas, kes olümpia kiirlaskmise harjutuses tuli 511 silmaga kolmandaks.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments