Laulu- ja tantsupidu õnnestus ilmast hoolimata

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Fotod: Arvo Tarmula

Laupäevase Läänemaa tantsu- ja laulupeo ilm pani osalejate ja publiku tervise proovile.

Peo “Naeratus igas ilmas” lavastaja Liia Lees ütles, et korraldajate mõte näidata Eesti ilusaid aastaegu teostus külmast ja tuulest hoolimata. “Naeratus sai kõigile edasi antud,” ütles Lees.

Päevaste proovide ajal kallanud vihma tõttu jätsid korraldajad väikseid lapsi säästes ära kogu tantsijate väe üle platsi liikumise, millega plaaniti väljakule joonistada peo logo – naeratus, vihmapilv ja päike.

“Ilma vastu me ei saa,” ütles Lees. Osalejad ja pealtvaatajad olid korraldaja kinnitusel tublid. “Tuhat tänu kõikidele, kes tantsisid, laulsid ja pilli mängisid, samuti pealtvaatajatele, kes selle ilmaga kodust välja tulid!” ütles Lees korraldajate nimel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments