Kanepi alistas Wozniacki

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kaia Kanepi mängis Prantsusmaa lahtiste meistrivõistluste kolmandas ringis
tõelise põnevusmängu Caroline Wozniackiga, võites esimese seti 6:1, kaotades teise 6:7 (3) ja võites otsustava 6:3.

Esimeses setis läks Haapsalu mängija maailma edetabeli 9. vastu ette 2:0. Kolmanda geimi Wozniacki võitis, aga see oli ka kõik – sett 6:1 Kanepile.

Wozniacki ei suutnud ennast jõuliselt mänginud Kanepi vastu kokku võtta ka teise seti alguses, võitis enda esimese servigeimi, kuid kaotas järgmised viis.

Alles seisul 5:2 Kanepi servil hakkas vastane jälle hambaid näitama. Kanepil oli kasutada kaks matšpalli, kuid Wozniacki suutis geimi võita, seisuks 5:3. Seejärel võitis Taani esindaja kindlalt enda servigeimi ja murdis taas Kanepi oma, viigistades teise seti seisu 5:5le. Järgnevas geimis läks Woznacki ette 40:0, kuid siis Kaia toibus ja murdis Wozniacki servigeimi. 6:5 eduseisult ei suutnud ta aga oma pallingugeimi võita ja kaotas ka kiire lõppmängu.

Kuid kolmandas setis, kui mängu enesekindlam pool tundus juba olevat Wozniacki, läks Kaia Kanepi juhtima 3:1. Järgmine, tema enda servigeim kujunes maratoniks, mille Kanepi siiski võitis – 4:1. Seejärel murdis ta taas Wozniacki servi, sai oma servigeimis kolmanda matšpalli, kuid kaotas geimi. 5:2 seisult Wozniacki servil oli Kanepil neljas matšpall, kuid ikka tuli Taani mängija tagasi – 5:3.

Kuid viiendal matšpallil läks Wozniacki löök pikaks ja Kanepil oli käes võit, mis nii mitu korda oli ära libisemas.

Kanepi neljanda ringi vastane on maailma edetabeli 88. mängija Arantxa Rus, kes alistas 23. asetusega sakslanna Goergesi. Mäng on planeeritud esmaspäevale.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments