Kõmsilt pärit Priit Mäeorg mängis end Eesti koondisse

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Priit Mäeorg (paremal) pärast mängu. Foto: Facebook
Priit Mäeorg (paremal) pärast mängu. Foto: Facebook

Viimased aastad Eesti rannajalgpalli koondises kohta püüdev Kõmsilt pärit jalgpallur Priit Mäeorg jõudis eesmärgini.

“Muidugi olen rahul, mängisin hästi,” ütles Mäeorg. “Olen saanud palju enesekindlust. Minu koht on Eesti koondises. Tegemisi on palju, lisaks muudele võistlustele läheme näiteks juulis turniirile Moskvasse.”

Priit Mäeorg alustas sportimist Kõmsi algkoolis, edasi jätkusid treeningud Virtsu koolis ja Tallinnas. Ta on mänginud jalgpalli ka Eesti meistrisarjas, Nõmme Kalju ridades. Sel aastal veetis ta kaks kuud rannajalgpalli mängides Brasiilias.

Jaanus Getreu

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments