Aaro Õismets ja Toomas Vestli võitsid Prahas pronksi

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Foto: erakogu
Foto: erakogu

Tšehhi pealinnas Prahas pühapäeval lõppenud lauatennisevõistlusel Prague Grand Prix 2012 osales seitsmest riigist kokku 243 võistlejat. Meie poiste võistkond Aaro Õismets ja Toomas Vestli alistasid alagrupis 3-0 TTC Pezinok (Slovakkia) ja 3-1 TTC Beza (Tšehhi) ning said edasi 16 parema hulka.

Kuna meil oli esimene paigutus, siis oli esimene ring vaba, teises tuli 3-1 võit SK DDM Kotlarka (Poola) üle. Kahjuks tuli poolfinaalis vastu võtta kaotus 0-3 teiselt Poola klubilt Mosir Myslowice, kes finaalis sai võidu 3-2 Austria üle. Seisul 2-2 ei suutnud Ausria mängija emotsioone vaka all hoida ning viskas reketi vastu põrandat, kust see jätkas teekonda vastasväljakutele. Karistus tuli kohe – võistkonnale läks kirja kaotus.

Kolmanda koha mängus võitsid meie lauatennisistid aga SKST Liberec (Tšehhi) 3-0.

Individuaalturniiril võitis Toomas alagrupis esikoha (kolm võitu), Aaro jäi teiseks (kolm võitu, üks kaotus). Finaali teises ringis sai Aaro Õismets ja kolmandas ringis Toomas Vestli aga kaotused 1-3 (kusjuures mõlemad juhtisid 4. setis vastavalt 9:6 ja 8:3) ning kohad 9. ja 5.

Heikki Sool

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments