Eesti koolispordi liidu meistrivõistlustelt jalgpallis Läänemaale kaks medalit

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Valtus toimunud Eesti koolispordi liidu meistrivõistlustel 4.–5. klasside jalgpallis võideti Läänemaale kaks medalit. Tütarlaste arvestuses saavutasid hõbemedalid Lihula gümnaasiumi noored vutitüdrukud, pronksmedalid kuulusid Virtsu kooli jalgpalluritele.

Kokku osales finaalturniiril seitse kooli ja Eesti meistritiitli võitis Tilsi kool. Enne Eesti meistrivõistluste finaalturniiri selgusid selles vanusegrupis Läänemaa parimad koolid. Maakonna parimaks tuli Lihula gümnaasium, teine oli Virtsu kool, kolmas Noarootsi kool ja neljas Martna põhikool.

Valtus võistlesid ka poisid. Meie maakonda esindas maakonna meister Lihula gümnaasium ja finaalturniiril 15 parima kooli hulgas saavutati igati korralik seitsmes koht. Esikoha võitis Tartu Annelinna gümnaasium. Eelmisel aastal olid Lihula poisid samal võistlusel kuuendad.

Kindlasti tuleb Eesti koolispordi liidu jalgpalli meistrivõistluste taustal sellel võistlusel pikemalt peatuda. Nimelt on viimased kümme aastat toonud Lõuna-Läänemaa koolidele – Lihulale ja Virtsule – neilt turniiridelt lausa kuus medalit, 12 korda on jõutud esikuusikusse. Kõnekas fakt, mis näitab selle piirkonna jalgpalli kvaliteeti.

Jaanus Getreu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments