Täna on Haapsalus doonoripäev

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Täna, 30. aprillil kella 10.–15ni ootab regionaalhaigla verekeskus läänlasi Haapsalu kultuurikeskuse rõdusaali verd loovutama.

Verekeskus ootab praegu eriti 0 reesusnegatiivse, A reesusnegatiivse, A reesuspositiivse ja B reesusnegatiivse veregrupiga doonoreid, sest haiglate verevajadus on antud veregruppide osas tõusnud ja püsivalt kõrge. Oodatud on ka kõigi teiste veregruppide doonorid.

1 Kommentaar
Inline Feedbacks
View all comments
Willian
8 aastat tagasi

Ben’s theory about the flleir buffet could be applied to places like Texas de Brazil, but avoiding pie? a1No es posible! Now I know never to come between Ben and pies, and that lobsters at Fisherman’s Wharf Lobster Supper must go on my restaurant wish list. Thank you for entering the giveaway!~Marilyn