1

Täna on Haapsalus doonoripäev

Riina Tobias

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Täna, 30. aprillil kella 10.–15ni ootab regionaalhaigla verekeskus läänlasi Haapsalu kultuurikeskuse rõdusaali verd loovutama.

Verekeskus ootab praegu eriti 0 reesusnegatiivse, A reesusnegatiivse, A reesuspositiivse ja B reesusnegatiivse veregrupiga doonoreid, sest haiglate verevajadus on antud veregruppide osas tõusnud ja püsivalt kõrge. Oodatud on ka kõigi teiste veregruppide doonorid.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Willian
Willian

Ben’s theory about the flleir buffet could be applied to places like Texas de Brazil, but avoiding pie? a1No es posible! Now I know never to come between Ben and pies, and that lobsters at Fisherman’s Wharf Lobster Supper must go on my restaurant wish list. Thank you for entering the giveaway!~Marilyn

wpDiscuz