Taebla JK võitis FC Lellet

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Taebla JK. Foto: Facebook
Taebla JK. Foto: Facebook

Eesti meistrivõistluste IV liiga Lääne tsooni kohtumises Risti jalgpallistaadionil võitis Taebla JK FC Lellet 4-2. Seni peetud neljast mängust kaks võitnud ja ühe viigistanud Taebla tõusis seitsme punktiga turniiritabeli neljandale reale. Ühe mängu vähem pidanud Läänemaa JK on hetkel teine, Lihula on kahe mänguga teeninud kolm punkti ja on kaheteistkümne meeskonna konkurentsis seitsmes.

Taebla domineeris esimesel poolajal, kuigi palju võimalusi jäeti löömata. Juhtima mindi kohe esimese poolaja alguses, kui Ken Sinkevicius andis ilusa söödu Martin Koppelile. Seis 1-0.

Pärast seda jätkus võrdne keskväljavõitlus, kuni karistuskastis tõmmati maha Martin Koppel. Kohtunik määras penalti. Tanel Kruuspan löögiga ei eksinud – seis 2-0 Taeblale. Poolaja lõpuminutitel eksis Lelle väravavaht ja poolaeg lõppes Taebla kasuks 2-1.

Teise poolaja alguse nurgalöögist suunas Martin Koppel palli peaga väravasse – seis 3-1 Taeblale. Teise poolaja keskel eksis palli puhastamisel kaitsja ning Taebla lõi omavärava (3-2 Taeblale). Lelle hakkas pärast seda väravat rohkem üritama, kuid eduseisu saavutada ei õnnestunud. Tanel Kruuspani ilus kauglöök postipuutest maandus väravas. Lõppseis 4-2 Taeblale.

Taebla JK koosseisus mängisid Hendrik Siht, Kristjan Koppel, Martin Koppel, Marek Korpe, Tanel Kruuspan, Targo Kruuspan, Tarvi Kruuspan, Kristo Lepmets, Sander Matto, Ken Sinkevicius ja Kenno Vaatmaa. Vahetustes sekkusid Karol Tšarnetski, Reigo Raba, Günther Koppel ja Renno Silde.

Andre Voit

2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Reiks
10 aastat tagasi

Poolaja lõpuminutitel eksis Lelle väravavaht ja poolaeg lõppes Taebla kasuks 2-1.
Siin üks tähelepanek, et Taebla väravavaht eksis sööduga ja sellest lõi Lelle värava antud lauses peak olema aga seis sel juhul 3-0 Taeblale. 😀

Luise
10 aastat tagasi

JEEE POISID. NIII JUBA LÄHEB. ülihea meel !!!!!!!!!!!!!!!!! :))))